Presentació

Disna és una empresa familiar amb més de 30 anys d'experiència en el sector de la bellesa i la higiene corporal. Situada a Mollet del Vallés, petita localitat propera a Barcelona, Disna gaudeix d'una notable presència a Europa i Amèrica, incrementant recentment de forma notòria el seu accés als mercats asiàtics.

Disna és una empresa creativa que utilitza la seva pròpia tecnologia tant per a la fabricació com per al disseny, prestant una atenció especial a la qualitat dels resultats dels seus productes i presentacions. En el seu mercat intern, Disna s'ha mantingut sistemàticament entre les empreses capdavanteres en vendes, presència i penetració.

 

Filosofia

Tornar a la naturalesa és un desig compartit. Redescubrir les virtuts de les plantes, utilitzades en l'antiguitat pels egipcis i els grecs, és un repte. L'ús de matèries primeres naturals, d'envasos reciclables, i de mètodes de producció respectuosos amb el medi ambient, és una necessitat. Evitar tant l'experimentació amb animals, i el seu sofriment innecessari, com l'ús dels seus derivats, és un deure. Aquests són els objectius que donen forma a la nostra filosofia d'empresa, ara és la nostra responsabilitat transmetre-la als nostres productes.”


Antonio Llinás Llobera - President

Detalls de contacte

DISNA, S.A.

Tel.: +34 93 570 62 92
Fax: +34 93 570 65 36

c/ del Ferro, 33.
Polígon Industrial Can Magarola
Mollet del Vallés, Barcelona, 08100
Espanya
Apartat de correus: 131

Com arribar-hi

Introduexi el seu punt de sortida aquí


DISTRIBUIDORA DE PRODUCTOS NATURALES,  S.A.
Ins. En el Registro  Mercantil, Hoja 54.135, Folio 113, Tomo 4.835, Sección 2ª, Sociedades – Nº  Ident. Fiscal A-08-6275